Pupínek v mateřském znaménku

Dobrý den, mám pihu na obličeji a občas se mi tam udělá pupínek, který si vymáčknu. Rád bych se chtěl zeptat, zda piha je v pořádku. Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pupínek ve znaménku nevadí , pokud se do několika dnů odhojí beze změny znaménka.

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: