Rakovina kůže-melalom

Mám na Vás velikou prosbu-dotaz, v magazínu jsem četl článek o rakovině kůže, mám hodně pih a doposud jsem se bohužel nikdy nesledoval takže nevím zda jsem měl dříve znaménko uvedené na fotkách v příloze, nevím jesli se nějak mení, zvěšuje...znaménko má zhruba 8mm, je ho případně nutné nechat vyříznout nebo stačí sledovat?Pokud ho budu pravidelně sledovat, mám to nějako řešit s lékařem?Dá se poznat melalom např.nějakým přístrojem? Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Znaménko nevypadá na fotografii dobře , proto navštivte dermatologa , k vyšetření dermatoskopem a budete vědět více a spolu se dohodnete na sledování nebo vyříznutí.. s pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: