Rakovina krku, problemy s krkem

Dobry den, je mi 26 let, pred rokem a pul jsem porodila dceru. Asi 5 mesicu mam problemy s krkem, hure se mi polyka a jako kdybych tam neco citila, jako kdybych to tam mela otekle nebo cizi teleso. Nekdy me boli usi a na hrudi, a take je nekdy bolestive a horsi polykani i pruchodem jicnu. Citim se slaba, malatna, pres den se casto vice potim, jsem ale dost akcni, tak mozna skrz to. Nervozitu bych si vysvetlila strachem z rakoviny. Vetsinou me zlobi krk jen jedna strana, zvenku krk mirne otekly a objeven uzlik nebo cysta, 1 cm. Vysetreni u obvodniho lekare, prodelany nejaky zanet. Odebrana krev, vse jaks taks v norme, pouze se mi delaji nadmerne modraky.. Poslana na vysetreni stitne zlazy, nic spatneho nenalezeno, jen uzlik a to kontrola za pul roku, jestli neroste. Domluvila jsem si vysetreni na ORL a vyslo to na 14.12. Silene se bojim rakoviny.. Nekourim ani nepiji. Mam problemy se zadama skolioza. Obcas mi mrtvi prava strana ruky a obliceje - mravenceni. A 3 roky jsem si kapala kazdy den tak 5x Muconasal plus. Alergie u obvodniho zjistena, u alergologa nepotvrzena.. 2 mesice si jiz vubec nekapu. Casto mam zablokovanou krcni pater. Krk (uzlik) na pohmat bolestivy, casto me v krku poboliva i jako pri nachlazeni, zasimra, takze si pokaslu. Pred 3 mesici jsem brala antibiotika, zadna zmena, mozna lehke zmirneni bolesti. Pred temi 5 mesici co mi tyto problemy zacaly, dcera prodelala spalu a ja navstivila solarium, kde jsem 10 minut lezela v plne spustenem vetraku. Zacalo me bolet v uchu a tak nejak pote to zacalo. Velmi dekuji za odpoved!! Katka

Odpověď odborníka:

Milá paní Kateřino- dovedu si představit, jak úzkost změní vnímání sebe sama, člověk hledá nějakou jistotu, bezpečí..Soudě podle Vašeho vyprávění, Vaši ošetřující lékaři nijak nezanedbávají Vaše vyšetřování - nemusíte mít obavy, že by nějak podcenili Vaši situaci. Snažte se, moc prosím, v současnosti "odevzdat" řešení právě jim. Nikdo nový, kdo bude hodnotit Vaše stonání jen na základě slov, nebude mít lepší nápady, věřte..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Podobné problémy | Od: Pavlína | 26.11.2013 09:16
Hezký den, chtěla bych se zeptat, zda jste našla nějaké řešení pro svůj stav... cítím se velice podobně, chodila jsem "od čerta k ďáblu" a nikdo nic nenašel, všichni mi řekli, že jsem v pořádku...
Ale stále se necítím dobře... poslední kontrola na ORL potvrdila nález zlatého stafylokoka, ale to je vše. Bolí mne krk, nemohu polykat, v krku mi jakoby křupe či bublá, v uších šumí, hučí, bolí uši, jedna strana krku... :-(
reagovat
re:Podobné problémy | Od: Administrátor | 27.11.2013 10:42
Dobrý den,

také chcete položit dotaz lékaři? V tom případě je třeba jej položit do naší poradny na stránkách http://www.ulekare.cz/poradna-rozcestnik Na diskuzní příspěvky lékař neodpovídá.

Děkujeme
Administrátor
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Anémie neboli chudokrevnost
Články: Anémie neboli chudokrevnost
V lidském těle dospělého...
Peptický vřed žaludku a dvanáctníku
Články: Peptický vřed žaludku a dvanáctníku
Žaludeční vředy jsou v...
Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Články: Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Srdeční onemocnění jsou...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Záludná rakovina ledvin: lze ji odhalit včas?
Články: Záludná rakovina ledvin: lze ji odhalit včas?
Diagnóza rakoviny ledvin je...
Psychowalkman, odborně AVS přístroj: mýty a fakta – PhDr. Jarmila Nývltová
Závislost – prevence
Články: Závislost – prevence
Problémy způsobené...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: