Rakovina mozku

Dobrý den, chtěl bych se zeptat nedávno se mi vzadu na temeni hlavy udělala malá boulička, chci se zeptat jestli to nemůže být nádor nebo něco podobného? Od té doby se každý den strašně bojím a mám strach. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bude se jednat nejspíš o aterom (pokud je to bezbarvé, případně slabě začervenalé), což je útvar naplněný zbytky kůže, hnisem atd... Může to být ale také jakýkoli jiný útvar (materřksé znaménko...) Nádor je spíše velmi málo pravděpodobný. Každopándě pokud se čehokoli obáváte, je dobré navštívit chirurgii a domluvit se na odstranění. Pošlou to pak na histologii a budete vědět přesně.

MUDr. Vendula Bartáková
MUDr. Vendula Bartáková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Postgraduální studium na Ústavu patologické fyziologie LF MU

Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: