Reflux jícnu

dobry den ješte bych se chtěla zeptat jestli mužu užívat motilium zároven s loseprazolem ktery mi byl předepssán na nedomykavost svěrače mám ho užívat dvakrát denně a co by pomohlo na bolesti hlavy trpím jimi téměř každy den vždycky večer,mám ještě dotas ohledně mích vyšetření ultrazvuk a rengen mi byl dělán asi před rokem a pul na slinivce nic nebylo mohlo by se to za tu dobu změnit moc se bojím že mám něco vážnejšího je mi teprve21 let předem děkuji za odpovět.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Motilium a Loseprazol můžete užívat. Bolesti hlavy jsou velmi obecný problém, velmi obecně může pomoci užít např.paralen nebo ibuprofen, ale nemusí to pomoci. Spíše je třeba hledat příčinu bolestí, s pomocé Vašeho lékaře, zde na to nepřijdeme. Rok a půl je poměrně dlouhá doba od sono vyšetření, za rok a půl se může změnit ledasco. Nevím, proč Vám vyšetření dělali, věk bohužel před závažnými diagnózami nechrání, ale zase mladé tělo si obvykle se vším lépe poradí.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: