Řezavá bolest po divulzi

Dobrý den,včera jsem podstoupila divulzi konečníku pro chronickou prasklinu.Mělo se mi ulevit,ale je to stejné ne-li horší.Šla jsem domů v den divulze,bylo mi doporučeno užít doma Ibalgin a Paralen.Spala jsem klidně,ale od rána pociťuji pálivou a řezavou bolest,nekrvácím.Na kontrolu mám přijít 19.4.Je tento stav normální vzhledem ke krátké době po zákroku?děkuji za odpověď,Štěpánka.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, opravdu po divulzi můžou být obtíže přechodně horší. Divulzí se sníží napětí svěrače, což je předpoklad k zahojení chronické fisury. Užívejte doporučená analgetika a uvidíte, že dojde ke zlepšení. Pokud by jste nebyla spokojená, tak se můžete bez doporučení objednat na naší klinice Palas Athena , Praha 4 , Hviezdoslavova 509, kde se také zabýváme problematikou onemocnění konečníku. Více viz naše internetové stránky www.palas-athena.cz. Zdraví Dr.Simon Julínek

MUDr. Simon Julínek
MUDr. Simon Julínek

Pracoviště: klinika Palas Athea

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: