Řezavá bolest v tříslech

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda bolest v tříslech může značit nějáký urologický problém ( občas se objeví taková řezavá bolest)?? a ještě se mi poslední dobou dělají hrozně bolaky ( afty) v dutině ústní, tak jestli to může mít nějákou spojitost?? A celkově se citím jak na virozu ( neustálá rýma a zvýšená teplota. Byl rizikový styk, ale zatím vše v pořádku po 2,5 měsících.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jasná souvislost zde není. Bolest v tříslech by mohla mít urologickou příčinu, pokud by byla v místě průchodu semenného provazce tříslem

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Bolest trisla | Od: Ja | 28.12.2015 06:17
Dobří den mám už dlchsu dobu problém z třisli hlavně s
pravím bolima stym ze mi vykruca aj nohu a bolest
stupňuje aj do semeníka strieda mi to na oboch
stranách nic mi nepomáhá ani lezanie nevíme do akej
polohy sa dat aby to nebolelo som v pracovně v
zahraničí či že k lékaři nemohu jít prosím vas o radu
reagovat
re:Bolest trisla | Od: uLékaře.cz | 29.12.2015 10:26
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: