Roupi

Už od puberty se potýkám s nákazou roupem dětským. Vždy jsem se ho rychle zbavila, ale třeba za pul roku se objevil znovu. Cca od 17 let jsem si myslela, že mám klid, ale měsíc zpátky jsem si všimla, že je opět mám. Celou dobu jsem neměla žádné příznaky jako svědění a podobně. Teď si ale zpětně vybavuji bolesti podbřišku, nadýmání, pálení žáhy,.. Bohužel jsem roupa našla i v pochvě. Okamžitě jsem běžela pro Vermox, ale chci se zeptat, zda nákaza roupem může vyvolat potíže jako tlak v podbřišku, křeč při např.vstanutí, bodání v levém podbřišku a hojný bílý výrok z pochvy? Gynekolof tyto potíže připisoval antikoncepci.. Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Jaké potíže vyvolává infekce je spíše otázka na infekcionistu nebo dětského lékaře, ale tyto obtíže si myslím vyvolat může. Výtok v pochvě asi úplně nezpůsobí roup, ale střevní bakterie, které má na sobě, event. sekrece roupu. Doporučila bych návštěvu infekčního pracoviště, pokud máte infekce opakovaně.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x