Rovnatka

Dobrý den asi před 5lety se mi vylomil zub.zubař mi ho dodělal dost dobře že není vidět že by vůbec někdy vylomeny byl.ale mohu Mít i přes to rovnatka?? Má matka tvrdi že ne.chci se jen zeptat jestli je toto pravda

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s největší pravděpodobností můžete mít rovnátka. Dostavba zubu ničemu nepřekáží a ortodontické zámky na ní v naprosté většině případů drží dobře. Složitější je, když je zlomený zub ošetřený keramickou korunkou - v takovém případě ortodntické zámky častěji padají. I tak lze rovnátka nasadit a zahájit ortodontickou léčbu. S pozdravem Tomáš Hanzelka

MUDr. Tomáš Hanzelka PhD.
MUDr. Tomáš Hanzelka PhD.

Specializace: Ortodoncie
Pracoviště: Ortovize

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: