Roztroušená skleroza

Mám prokázanou RS už 8let bolesti nohou a ruce vše v levé straně a nyní jsem mela bolesti opet v nohou ale střílelo to až do kyčli až mě to samo posazovalo,nyní mám práci šiji odpočívám šiji doa ale ted už je to 14 dní co mě bolí nad okem levým je to oko kde je slepota je to dost nepříjemné i na omak to bolí,při každém nejakém vykyvu me paní doktorka poslala na 3 kapčky do nemocnice nyní však ne ale o tom oku ještě neví myslíte že to vážné?byla jsem nemocná chytil me asi prý žaludek ale nesedeli mi leky spolu z medrolem byla jsem dost mimo a pomalu halucinace myslíte že i tím to je?děkuji vám za vašíodpověd Marcela

Odpověď odborníka:

Marcelo, máte-li tyto potíže, jistě bude správným řešením objednat se urychleně k Vaší lékařce a sdělit jí tyto problémy. Halucinace by být způsobeny kombinací Medrolu a léků na žaludek být dle mého názoru neměly. At je Vám lépe, s pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: