Sex

dobrý den chci se zeptat měla sem s přítelem zhruba před 14 dny nechráněný sex.. Nestihl se ale udělat do mě ale na mé břicho je tam nějaká pravděpodobnost že bych mohla otěhotnět?

Odpověď odborníka:

Škoda, že nemáte rozum, tedy ani jeden - proč nemáte antikoncepci?? Ano, teoreticky je to docela dobře možné, i když ne příliš pravděpodobné. Navštivte gynekologa, předepíše Vám antikoncepci a vyšetří hCG, tedy provede "těhotenský test" z krve. Pokud jste zastánci šovinistického názoru o škodlivosti antikoncepce, pak vězte, že potrat (umělé přerušení těhotenství) je přinejmenším dost nepříjemný a - pro Vás - drahý způsob antikoncepce a případně dítě narozené a nechtěné docela dost trpí po velmi dlouhou dobu nebo celý život. Dr. Borovanský

MUDr. Vladislav Borovanský
MUDr. Vladislav Borovanský

Specializace: Psychiatrie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: