Sex

Dobry den chtela bych s pritelem prvni pohlavni styk a prosim Vas muzu i kdyz neberu zadnou antikoncepci a on použije u prvniho pohlavniho styku kondom muzu otehotnet?Dekuji Vam za odpověď Eva.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kondom není spolehlivá antikoncepční metoda, obzvláště u nezkušeného páru.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: