Sex

dobrý večer,chci se zeptat,jestli lék který užívám může mít vliv na nechut k sexu.Užívám citolopram

Odpověď odborníka:

Dobrý den-odpověď nelze dát jednoznačně.Citalopram je určen k léčbě stavů úzkosti a deprese.Takové poruchy jistě mění i sexuální apetenci,tedy vyladění k intimnímu soužití.Do jaké míry je tedy stav podmíněn vlastním stavem,který je léčen,a naopak,jak jej ovlivňuje lék-to v některých případech není možné rozlišit.Zpravidla při zlepšení celkového stavu pacienta dojde i ke zlepšení v prožívání intimního života,pokud ne,lze zvolit alternativní antidepresívum-poradí Váš předepisující lékař/praktik nebo psychiatr?/

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x