Sex- problémy

Ve svých 22- ti letech jsem ještě neměl žádný pohlavní styk ( asi to bude znít blbě, ale věnuji se maximálně sportu a škole a na nic jiného nezbývá čas ani nálada), jestli to je špatně a už jsem docela postarší a měl bych hledat přítelkyni a ze zdravotního hlediska abych něco "neprošvihl", ikdyž ne tedˇ v dohledné době , ale jednou bych měl rád rodinu.. Mimo jiné jsem byl u své praktické lékařky s tím že při masturbaci je šíleně citlivý žalud na dotek, a řekla mi že s tím nic nenadělá že si mám někoho najít. Tak mě zajímá názor odborníka. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Asexuální chování nevede k žádným onemocněním. Je to pouze Vaše věc, jak nahlížíte na stránku sexuality. Sex ale část ve správném vývoji jedince tvoří. na žalud můžete použít lubrikanty s anestetikem nebo rovnou znecitlivující gely.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: