Sexuologie

Obracím se na Vás s dotazem ohledně častého sledování pornografie a neschopnosti se vzrušit při reálném sexu s partnerkou. Je pravda, že nadměrná konzumace pornografie může opravdu způsobit otupění mozku vůči sexuálním stymulům v sexuálním životě? Pokud člověk s pornografií skončí, je pravděpodobnost, že se vše někdy vrátí do stavu jako na začátku? Pokud ano, dá se odhanout jak dlouho by to mělo trvat? Děkuji David

Odpověď odborníka:

Při nadměrném sledování pornografie dochází k otupění, k poklesu zájmu, k potížím s erekcí apod. Doporučuji se obrátit na sexuologa nebo psychologa. Pokud se bez pornografie obejdete, a zaměříte se s partnerkou na nové, kreativní podněty, věřím, že bude změna k lepšímu.
MUDr. Dagmar Doležalová

MUDr. Dagmar Doležalová
MUDr. Dagmar Doležalová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: