Sladko v ústech

Právě jsem dobrala dvojí dávku antibiotik Duomox a mám nepříjemnou sladkou chuť v ústech. Jako bych cucala sladidlo. Všechno jídlo je pro mně bez chuti, málo slané. Může to mít souvislost s těmi antibiotiky ? Neberu je už 3tí den a příznaky přetrvávají. Děkuji za odověď!

Odpověď odborníka:

Paní Dano. Daný problém skutečně může s antibiotiky souviset a měl by v krátké době přejít. Toto vyjádření berte ale jen jako orientační, v dotazu např. neuvádíte, proč jste ATB brala, což může být pro zhodnocení věci podstatné...

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: