Snese se současně lék bioparox s joxem?

  • Dotaz od: Kristýna Hroudová
  • Publikováno: 13.1.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den Vám přeju! Chtěla bych se zeptat jestli se současně snese lék Bioparox s Joxem k léčbě krčních mandlí?? Děkuju za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Ano, můžete je používat oba. Ale doporučuji mezi aplikacemi alespoň hodinový odstup.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: