Sonofrafie štítné žlázy

zapomněla jsem paní dotorko dodat,že mi pak paní doktorka zvýšila Euthyrox na 75 a v létě jsem TSH měla v normě,ted na krev teprve pujdu během několika dní. Díky moc a hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jak jsem zmínila již v předchozí odpovědi, domnívám se, že léčba zůstane a štítná žláza se bude dále kontrolovat (laboratorně a ultrazvukem).

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: