Stav po záchovné operaci prsu

Není mi jasné, zda mám cvičit rukou po záchovné operaci prsu. Chemoterapii mám za sebou a teď absolvuji radioterapii. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Cvičení ruky a ev. lymfatické masáže po operacích prsu jsou rozhodně vhodné, ale lékař, který vás ošetřuje musí rozhodnout, kdy je nejlepší s tímto cvičením začít. Záleží to na aktivitě nádorového onemocnění. Rozhodně není vhodné začít příliš brzy. Poraďte se s lékařem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: