Sterilizace

Dobrý den.Obracím se na Vás z dotazem.V lonskem roce jsem si nechala udělat podvazaní vaječníku jelikož mam genetickou nemoc.7.let me dna zkoumali na typ nemoci a jelikož nebylo možne určit genet.navaznost platilo 50.na50 že me dítě po me tuhle nemoc zdědí/CMT./po 7 letech ve výzkumu zlistili že typ me nemoci neni ani tak progresivní a dokonce je jen 1 proc.přenosu na plod.bohužel to ale bylo až v letošním unoru.Je me 35 let a mam jedno dítě a chtěla bych určitě ještě jedno jen jsem nechtěla aby me dítě po me zdědilo tuhle nemoc.Chci se zeptat zada je možne sterilizaci operat.odoperovat popřípadě jake jsou možnosti a kam se obratit?Děkuji předem za odpověd.

Odpověď odborníka:

Pokud máte jen podvázané vejcovody a funkční vaječníky, je možné provést odběr vajíček a jejich genetické vyšetření.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: