Stolice

Dobrý den, cca před 2 měsíci měla dcera neštovice, od té doby má zvláštní stolici (jestli po oslabení organismu?!) Není to průjem, ale je to spíš takový ridší bobek a dost neztrávené jídla (převázně zeleniny), dříve tam měla i průhledné hleny, to už se teď vyskytuje minimál ně.(jemožné, že to byla rýma???) Stolici má teď pouze jednou za den, ale jsou i dny kdy ji měla 3x denně... Dávala jsem ji teď týden Hylak, bylo to lepší, ale zase dneska to nebylo nic moc.. Pediatra jsem chtěla navštívit již několikrát, ale vždycky se to zlepší, tak si říkám, že tam nebudu zbytečně obtěžovat... (Jenom bych se chtěla zeptat, zda se mám obávat, nebo je to normální... díky Lucie

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může to být opravdu reakce na prodělané onemocnění, neznepokojujte se, stolici sice sledujte, ale zbytečně nemějte obavy. Hylak je na normalizaci stolice výborný, přidejte holčičce více jogurtů s živými bakteriemi (je nutné prohlížet etikety a vyhnout se těm dětským jourtům, ty jsou většinou velmi nekvalitní..), zakysané nápoje a nebo střevní bakterie z lékárny, ale přimlouvala bych se spíše za přirozený způsob. Určitě se vše upraví, pokud ne, ještě po pár týdnech, navštivte lékaře "na poradu". Hezký den.

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: