Středoušní záněty

Dobry den,chtela bych se vas zeptat na nazor a postup lecby u me dcerky.od konce 5teho mesice spatne spava v noci,pres den je to vesele dite.pred tydnem nas dr poslal na ORL s tim ze male spatne vidi do usi,asi od vanoc ji stale trapila ryma,lecili jsme ji Pamyconem/3x za sebou po cca tydnu/.na ORL ji pan dr pichl obe dve usi mela horecky 38,5 cca 5 dni,dnes na kontrole jen jedno s tim ze ho ma spatne.tady je jeho zprava.z 30.3. CRP mensi nez 8 AA neudava,FA 0 obj,buinky zarudle-naznak oplosteni-smazanych kontur-vetsi nalez vlevo anestesie paracentesa-bez komplikaci-hnis bilat.zvukovody volne,nos a hrdlo zarudle,tonsilly stredni,zarudle krk zevne negat,jen hmatne uzliny.dal nam Ospamox ale po nem se mi mala osypala a tak jsem meli Sumamed,dnes 6.4. nam napsal Obj oplosteni bubinku sin zarudly,smazane konturyDX bubinek s reflexem anestesie -paracentesa po anestesii sekret ridky bez kompikaci.Dx budinek konturovny nos a nosohltan zarudly,hrdlo zarudle,hrtan bpn,krk zevne hmatne subnamd uzliny.delali ji vyter z krku:tam ma haemophlilus a kvasiny v uchu ma acinetobacter.mame Cetzil a aerius.jinak je mala vesela,hrava.muzu se vas zeptat jaky dalsi postup lecby by jste navrhovala?pan dr urcite myslenky ma ale me se nezdaji prakticke u tak maleho ditka.dekuji vam moc za vas nazor.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, léčba středoušních zánětů spadá do rukou ORL lékaře, příliš Vám tedy nepomohu. Pokud máte pochybnosti o správném postupu, obraťte se na jiného lékaře této specializace.

MUDr. Petra Limrová
MUDr. Petra Limrová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Nemocnice Hořovice

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: