Sucha erekce

Chcem sa spytat, vyse pol roka som bral antiderpesiva SSRI escitalopram. po vysadeni mam ten problem a to, ze ked sa vzrusim som absolutne suchy, nemam tu predejakuacnu tekutinu resp. ten sekret co zvlhcuje penis. chcem sa syptat myslite ze je to docasny problem, alebo tie antidepresiva nieco poskodili a bude to trvale?

Odpověď odborníka:

Žádný sekret produkovaný za účelem zvlhčení penisu neexistuje. Tzv. preejakulát není podmínkou. K žádnému poškození nedošlo.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: