Suchý penis

Dobrý den, zhruba před týdnem jsem byl na kontrole u lékaře po zánětu předkožky.Měl jsem naordinovaný framikoin a teď už asi 2-3 dny trpím suchým žaludem a předkožkou, když jsem tam byl na té kontrole tak mi doktor řekl ať to mažu bílou vazelínou, tak se chci zeptat jestli to mam tím mazat nebo navštívít urologa. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, urolog není kožní lékař a řešit suchou kůži není v jeho odbornosti. Pravděpodobně se i tak vše vrátí k normálu, ale můžete mazat Bepanthenem - ten je osvědčený

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: