Supraventrikulární tachykardie

Dobrý den, prosím o radu, jak postupovat dál. Před měsícem jsem si volala RLP kvůli bušení srdce, když přijeli, měla jsem fr. 160 min. Na ekg sv.s.flutterem síní, v záchrance byl opakovaný záchyt tachykardie, když mě přivezli do nemocnice, tam byl záznam palpitace v.s.parox supraventrikulární tach. a opakovaný záchyt sinusové tachykardie bez akutní ischemie. Od té doby je mi špatně, zjistili mírně zvýšenou funkci šť. žlázy, dali mi na to leký thyrozol a bušení přestalo, ale nepřestala bolest na hrudi, k tomu ještě mravenčení končetin. Mám třeba dva dny že je mi dobře a pak zase ty bolesti a mravenceni mám denně. Beru na tu bolest hrudi Egilok 0.25mg 1 ráno, večer půlku, ale nepřestává to. Doktorka tvrdí, že to bude dobré, ale já to tak necítím, mám už i strach, mám dvě malé děti, prosím, poraďte, kam se obrátit, jestli radši nezajet do Prahy, v České lípě to nějak neřeší. Děkuji velice za odpověď. S pozdravem Jaruška

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jaruško! Velké množství hormonů štítné žlázy může vést k výskytu takovýchto poruch srdečního rytmu. Zaléčení by mělo předejít opakování potíží. Pokud se necítí spokojená s léčbou v okresní nemocnici, zkuste konsultovat vyšší pracoviště, ve Všem případě třeba liberec nebo ústí nad labem. Ideálně s doporučením od praktického lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: