Svědění a citlivost bradavek

Dobrý den, už asi týden mě svědí obě bradavky (pravá více). Když se chci poškrabat jsou citlivé. Četla jsem zde, že to mohou být příznaky těhotenství. Dříve jsem brala antikoncepční pilulky, ale asi před měsícem jsem přešla na náplasti. Mohlo se stát, že by ty náplasti nezabraly tak jak měly? Obávám se, že ve 21 letech ještě nejsem připravená mít miminko. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Změny v těhotenství se týkají celého prsu,zvětšení, zvýšení citlivosti a ne pouze bradavek,myslím,že máte zbytečné obavy náplasti jsou spolehlivé příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: