Svědění a pálení

Dobrý den, trpím svěděním a pálením genitálií a konečníku. Před 3 týdny jsem měla bolestivý pupínek(zahnisaný) na poštěváčku s otokem. Otok nezmiznul. Před mesícem jsem trpěla kvasinkovou infekci ta po Macmirroru přešla. Pak jsem začala mít tyto problémy, tak jsem šla za gynekoložkou a po stěrech mi vyšlo, že mám lactobacilozu. Brala jsem vaginální krém Dalacin, který moc nezabral. Na zánet zubu jsem dostala penicilin a přijde mi, že problémy jsou čím dál horší. Výtoky nejak moc nemívám možná spíš vodnatý. Pred 2 měsíci jsem měla nechráněný styk. Je možné, že by to byly chlamydie nebo kapavka?? Děkuji strašně moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Po antibioticích se výtoky hlavně kvasinkové vyskytuj, je potřeba zhotovit kultivaci včetně citlivosti, mikrobní obraz poševní a dále postupovat podle výsledků nasazením léčby. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: