Svědění penisu

Dobrý den, v tuto chvíli se léčím s Boreliozou, na kterou užívám antibiotikum Doxybene. Během léčby mě začal svědět penis (přetažená pokožka a na žaludu se mi udělaly červené pupínky). Na hygieně si zakládám. Tak prosím o radu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, svědění může být způsobeno jako vedlejší reakce na antibiotika. Doporučoval bych proto konzultaci u ošetřujícího lékaře. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: