Swiss vitaminy

DOBRY DEN, CHTELA BYCH SE ZEPTAT JESTLI JE MOZNE UZIVAT PRED OTEHOTNENIM A V TEHOTENSTVI PRIPRAVKY OD SWISSHERBAL.CETLA JSEM,ZE JE DOBRE PRED OTEHOTNENIM UZIVAT SWISS ONE 10,ALE OBSAHUJE 3mg VITAMINU A A JA NEVIM JESTLI TO NEVADI. MOC DEKUJI ZA ODPOVED.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, užívání jakýchkolik potravinových doplňků v těhotenství je třeba konzultovat s ošetřujícím gynekologem (kvůli aktuálnímu zdravotnímu stavu). Jinak by ale tento přípravek vadit neměl. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: