Syn 4 roky je očkovaný na...

  • Dotaz od: Klusáčková Petra
  • Publikováno: 27.6.2008
  • uLékaře.cz

syn 4 roky je očkovaný na klíšťovou encefalitidu. Jelikož jsme stihli pouze 1 dávku, protože má permanentní rýmu, nestíháme druhou a třetí. Lékařka ho nechce s rýmou očkovat. Dotaz: jaký má účinek, alespoň ta první vakcína ? cca před 1 měsícem. Děkuji

Odpověď odborníka:

První dávka je nedostatečná, po druhé už je ochrana dobrá. Používejte důsledně repelenty (např. OFF pro malé děti) - natírejte celé tělíčko mimo obličej.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: