Syn nar. 16.2.2002, 3600g...

Syn nar. 16.2.2002, 3600g, 51cm , nyní 106cm , 16kg. Otec měří 168cm, matka 165cm. Stále nemocný,vysoké teploty,bolesti bříška. Řešíme od malička--zatím nikdo na nic nepřišel. V roce 2007 mu byl diag. Aspergeruv syndrom. Paní doktorka nam asi od tří let říká,že je syn pod 3perc. na růstovém grafu. Objednali jsme syna na endokrinilogii ,což se p. doktorce moc nelibí. Také bychom ho chtěli nechat pořádně vyšetřit. Myslíte ,že děláme spravně? A že je jeho vyška v pořádku? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vyšetřením ne endokrinologii nebo dětské interně obecně samozřejmě chybu neuděláte, zejména má-li často (denně? - píšete "stále") vysoké teploty a bolesti břicha. Co se týče výšky syna, je skutečně pod spodní hranicí normy, nicméně sám o sobě tento údaj o ničem konkrétním nevypovídá.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Trápí vás bolesti hlavy? Možná za to mohou hormony!
Články: Trápí vás bolesti hlavy? Možná za to mohou hormony!
Bolesti hlavy mohou být...
Mastopatie
Články: Mastopatie
Nejčastější nádoru podobnou...
Ucpaný nos může upozornit na další zdravotní problém
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Klíště dokáže přežít v pračce i v mrazáku
Články: Klíště dokáže přežít v pračce i v mrazáku
Klíšťata existují na Zemi...
Bojíte se refluxu? Online poradna zařídí konzultaci i léčbu
Články: Bojíte se refluxu? Online poradna zařídí konzultaci i léčbu
Pálení žáhy, říhání nebo...
Klíšťová encefalitida: jak se opravdu pozná
Články: Klíšťová encefalitida: jak se opravdu pozná
Přestože vždy existuje...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Angína - zánět patrových mandlí
Články: Angína - zánět patrových mandlí
Před rozvojem antibiotik...
Bojujte s křečovými žilami sportem
Články: Bojujte s křečovými žilami sportem
Křečové žíly jsou...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: