Těhotenství?

Dobry den , chtela bych se zeptat za jak dlouho po sexu lze zjistit pripadne tehotenstvi . Posledni MS mi skoncila 25.4. Ale pohlavni styk sme meli sice chraneny ale jedno 6.5. A pak 17.5. A po zkusenosti s pravidelnou MS mi prijde divny ze se jeste nedostavila ale pred sesti tydny jsem byla po operaci patere nevim jestli to na to nemuze mit pripadny vliv . Na tehotenskem testu se nic neukazalo ( negativni ) a tak by mi zajimalo kdy lze tehotenstvi poznat aniz bych misela na ginekologii , mala moznamka pri prvnim diteti sme prisli na tehotenstvi az na konci sedmeho tydne a do te doby sem MS mela pravidelnou mensi ale mela . Predem dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Hladina HCG stoupá již v termínu předpokládaných menses a na ultrazvuku je akce srdeční patrná cca od 5 týdne. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: