Těhotenství

Chtěla bych se zeptat, zda se mám znepokojovat, když je testovací čárka na těhotenském testu v 10 tt slabší než před dvěma, třemi týdny? Na kontrole a ultrazvuku jsem již byla v 7 tt a bylo vše v pořádku, na další kontrolu jdu za týden. Děkuji za odpověď. Šejnová

Odpověď odborníka:

Buďte klidná- pokud nemáte žádné obtíže,jděte ka kontrolu dle plánu.

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: