Tupá bolest v levém tříslu, podbřišku a varlete.

Dobrý den, je mi 21 let. Před necelým měsícem jsem navštívil urologa s tím, že mě při močení nebo pohybu bolelo pravé tříslo jakoby za varlaty, takže mi pan urolog udělal ultrazvuk varlat + pohmat varlat a vše v pořádku, sdělil mi, že se jedná o nějaké prostatické stahy, které jsou v břiše. Teď mě trápí tupá bolest levého třísla, v podbřišku a levého varlete. Při pohmatu tam nic zvláštního není, ale je to takové nepříjemná tahavá bolest (ne moc intenzivní). Může to být nějak jen namožené? Uspokojuji se tím, že jsem byl před tím měsícem na ultrazvuku a nechal se vyšetřit, ale mám docela obavy, jestli to samo přejde. Děkuji, za radu pane doktore.

Odpověď odborníka:

Vážený pane Jane, pokud urologické vyšetření nevyloučilo možnost tříselné kýly, doporučuji Vám vyhledat chirurgickou ambulanci a podstoupit kontrolní vyšetření v rámci tzv. second opinion (druhého názoru). S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: