Tvt páska a těhotenství

Dobrý večer, ráda bych věděla zda je lepší řešit stresovou inkontinenci TVT páskou před dalším plánovaným těhotenstvím a nebo zda bude popř. těhotenství problém Problém je v tom, že přirozenou cestou neotěhotním jen po IVF, jako tomu bylo u první dcerušky.. otázka je zda se další děťátko vůbec zadaří... nerada bych tak můj problém s inkontinencí dále oddalovala..zatím jsem tohle s mým gynekologem ani urologem neřešila.. zajímá mě váš názor.. PS: na 100% vím, že porod by byl opět sekcí předem moc děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

V takovém případě páska v ničem nevadí. Je riziko, že by její účinek po porodu selhal, ale korekce by byla jednoduchá.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: