Udržování těhotenství

Dobrý den, jsem ve 26tt+3 a moje doktorka mi rekla,ze mam hrdlo do poloviny prosáklé a že musím ležet s nohama nahoře aby nedošlo k předčastnému porodu,prý by to byl ještě potrat. Mám strach aby to dobře dopadlo,je to hodně vážné? Stává se to? Děkuju Lucka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste 26+3, tak by to byl porod. miminko by v centru perinatologie mohli zachránit. Pokud máte prosáklé hrdlo, nemáte bolesti, může být, pokud rodíte po druhé a více. Důležité je, jak to hrdlo je otevřené, zda úplně nebo je uzavřené, a hlavně, zda máte děložní činnost, tj. stahy, bolesti v podbřišku, či ne. Pokud by to bylo hodně vážné, poslala by Vás pravděpodobně hned do nemocnice.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: