Únava

Před týdnem a půl jsem dobral antibiotika,která mi nezabrala,takže jsem mel podezření na mononukleozu,doktorka mi udelala vytery,jaterni a krevni testy,vsechno dopadlo dobre,jenomze ja se furt citim takovy unaveny a bojim se ze kdybych zcal trenovat ze se mi to vrati,nevite kde muze byt chyba?diky

Odpověď odborníka:

Jakube, pokud se stále cítíte unavený, doporučuji Vám znovu navštívit Vaší lékařku k dovyšetření příčiny Vašich potíží. Příčin únavy může být celá řada a proto by Vás měl vyšetřovat lékař, který dobře zná Vaší anamnézu a podle toho nasměřuje vyšetřovací postup. Přeji hezký večer.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Člověk, který prodělal žloutenku, (ne)může darovat krev
Články: Člověk, který prodělal žloutenku, (ne)může darovat krev
Daruj krev, daruješ život...
Záněty močových cest: zadáno pro ženy
Články: Záněty močových cest: zadáno pro ženy
Zánět močových cest je...
Bylinné čaje zklidní váš spánek
Články: Bylinné čaje zklidní váš spánek
Chcete spát zdravěji...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Střeva
Články: Střeva
Starověký lékař Galén...
Užíváte warfarin? Pozor na to, co jíte!
Články: Užíváte warfarin? Pozor na to, co jíte!
Pacientů léčených...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x