Urologické čaje v těhotenství?

Mohou se pít urologické čaje v těhotenství? Bojuji pořád se střevníma bakteriema v moči a pochvě. Uškodí antibiotika miminku? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, správně nasazená antibiotika plodu neuškodí, spíše je pro |Vás lepší nemít v těle infekci a plod také. Urolog.čaj max 2 šálky za den, hlavně hodně tekutin.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: