Útvar na krku

dobrý večer pane doktore,nedávno jsem byla na odstranění příštitného tělíska,přímo nad jizvou mi tůstal tvrdší ohraničený útvar/něco jako tuk/,nevím zda se to samo ztratí případnou masáží,nebo bude třeba chirurgické odstranění?Měla bych jít tam,kde mi odstraňovali tělísko,tz FN Motol?Děkuji za odpověď a Váš čas,Čermáková

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s největší pravděpodobností půjde o jizvu, například kolem podkožního stehu. Měla by se časem ztratit, stehy jsou vstřebatelné. Ale pokud bude přetrvávat, nebo se měnit, určitě kontaktujte pracoviště, kde jste byla operována

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: