Útvar v prsu

Dobrý den, včera jsem si v prsu nahmatala malinkatý útvar velikosti špendlíkové hlavičky v úrovni bradavky, je takový hodně tvrdý, mohu se zeptat co by to mohlo být? Jsem šest měsíců po porodu.

Odpověď odborníka:

dobrý den, může to být cokoli.co nejdříve navštivte gynekoložku a proveďte vyšetření prsou.pravděpodobně se nebude jednat o nic vážného.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x