Útvar v prsu

Dobrý den, mám malinkatý útvar u bradavky, byla jsem na sonu a nebylo nic vidět, pani doktorka mi řekla, že je to kožní útvar. Jsem 7 měsíců po porodu. Zde v poradně mi pani doktorka odpověděla, že lze potvrdit palpačním vyšetřením, mohu se zeptat co to je za vyšetření a zda je to nutné? Pani doktorka o ničem takovém nemluvila. Moc děkuji.

Odpověď odborníka:

Palpační vyšetření je vyšetření pohmatem,je li sono v pořádku nedělejte si starosti příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: