Už 2 týdny si potírám bradavici...

Dobrý den, už 2 týdny si potírám bradavici na patě nohy roztokem Duofilm. Kařdý den máčím v horké vodě, pak odstřihávám "naleptanou" vrstvu a obstřihnu kůži dokola. Když popíšu průběh opticky: Na začátku byla na noze bílá jakoby sopka, o pár dní později jsem narazil na takový černý jakoby ložisko kaviáru (to je ta bradavice?) a teď jsem se dostal na růžovou (vizte foto), je to už zdravá kůže (nebo maso), kterou bych neměl potírat a dráždit to? Nebo mám jít ještě hloubš, aby se bradavice nevrátila? Uprostřed toho růžového je kůže částečně seschlejší a taky je tam jedna červená tečka, tak kdybych už se teď s výsledkem spokojil, tak aby něco z toho náhodou nemělo kořeny a nevrátil jsem se kvůli tomu na začátek. Dnes večer si to ještě potřu, zítra jsem zvědav na Vaši reakci. Děkuji (PS: píši ze zahraničí, do ČR a k lékaři tam se dostanu až tak za 14 dní)

Odpověď odborníka:

Pokud na spodině již nejsou žádné černé tečky, dala by se bradavice považovat za vyléčenou. Ale je nutno ji i nadále čas od času sledovat.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: