Dotaz

Děkuji za předešlou odpověď. Ještě by mě zajímalo jedno. Pokud jsem dráždil penisem povrchně vagínu po kratší dobu hrozí tam nějaké riziko nákazy pohlavními chorobami? Nedošlo k žádné souloži a nyní jsou to 2 měsíce od této zkušenosti a já neměl žádné příznaky. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nákazy bych se neobávala, tím spíš, pokud jste neměl žádné potíže. Předpokládám, že partnerka neměla žádné zjevné boláky, vřídky na genitálu. Riziko přenosu pohlavní choroby tímto způsobem je naprosto minimální.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x