Uzdička na penisu

Dobrý den. Je mi 17 let a objevil se u mě problém který jsem zatím neměl. Při pohlavním styku nebo i při rychlém stažení předkožky se mi natrhne uzdička. Bolí to poté při stažení předkožky a je nemožné ji stáhnout až dozadu. Je to štiplavá bodavá bolest. Opakuje se mi to už asi 2 měsíce a po zahojení se to zhruba po týdnu stane znova. Docela se toho bojím. Poradil by jste mi co dělat?

Odpověď odborníka:

Urologické vyšetření a drobný zákrok, uvolnění frenula, uzdičky, nejspíš naříznutí a steh - uzdičky - prodlouží se a nebude vadit ani souloživým pohybům (frikci, doslova tření), ani při masturbaci nebo při hygieně. (Problémy se stupňují proto,. že hojení je hojení jizvou, tím se uzdička, frenulum, ještě zkrátí - každá jizva se stahuje, proto je frenulum náchylné čím dále více - neváhejte!) Na funkci nemá vliv, tedy tento výkon - zato na ni má vliv opakovaná bolest, začnete se erekce možná i obávat. Neváhejte, jak jsem psal, spěchejte k lékaři. Komfort v sexuální, resp. genitální sféře za to stojí. Po op doporučuju Wobenzym. Dr. Borovanský

MUDr. Vladislav Borovanský
MUDr. Vladislav Borovanský

Specializace: Psychiatrie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x