Užití terbinafinu actavis 250mg při oplodnění

Dobrý den, jsem v 6. týdnu těhotenství. Bohužel jsem se dozvěděla, že můj manžel ten den, kdy k oplodnění došlo užil Terbinafin Actavis . Trpí na plísňové onemocnění nehtů už delší dobou. Nevěděla jsem, že to užívá, měl prášky v práci. Dozvěděla jsem se to teď během dovolené. Může mít ten přípravek vliv na plod? Děkuji moc.

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy, zcela jistě to vliv nemá. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x