Užití přípravku klion-d 100 a případné těhotenství

Dobrý večer,dnes mi můj gynekolog předepsal Klion-d 100.Když jsem si přečetla příbalový leták,bylo v něm,že se lék nesmí užít v prvních 3 měsících těhotenství.Mám podezření,že mohu být maximálně 2 týdny těhotná.Co by se stalo,pokud bych přípravek užila?Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při užití v těhotenství by mohlo dojít k poškození plodu. Proto bych doporučoval konzultaci přímo s ošetřujícím gynekologem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: