Užívání přípravku condrosulf

Dobrý den, v r.2008 jsem prodělala operaci kyčelního kloubu. Koksartrózu mám i v druhé kyčli. Užívám condrosulf 800, vždy po 3 měsících léčby 2 měsíce pauzu. V rádiu jsem slyšela pana doktora, jméno si nepamatuji, který říkal, že američtí vědci doporučují užívat condrosulf bez pauzy, nepřetržitě. Mohl byste mi na to říci váš názor. Děkuji a hezký den.

Odpověď odborníka:

V současnosti je doporučována v užívací kůře 3 měsícní pauza.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: