Vaginální mykóza

Dobrý den,mám problémy s mykózou a můj lékař mě napsal dvě balení Polygynaxu ( ale v příbal. letáku píšou,že to jsou antibiotika) + Entizol pro mě i pro manžela.Je to správný postup?Ptám se proto,že jsem Vám nedávno posílala dotaz týkající se mykózy a bylo mě zodpovězeno,že na mykózu antibiotika nezabírají.Ale antimykotika ano.Ještě se chci zeptat na kapsla nebo čípky s laktobacilem.Můj lékař mě je nedoporučuje,že prý může nastat nežádoucí pálení,svědění,že se prý prokrvuje děloha.Je to pravda?Moc děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, postup je správný - "Polygynax je lokální antibiotikum, které má trojí účinnost. Neomycin a Polymyxin působí antibioticky na většinu zárodků a Nystatin působí proti plísním a kvasinkám." - informace z příbalového letáku. Entizon se pak používá i léčba infekcí vyvolaných prvoky. Co se laktobacilu týče, také bych ho spíše nedoporučoval, kvůli dysbalanci poševní flóry. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: