Vaginální zánět

Dobrý den, před pár dny jsem si nechala udělat test na pohlavně přenosné nemoci, víceméně jen abych si byla jistá, že nic nemám a našlo mi to nějaké dva typy bakterií, které způsobily zánět a dostala jsem na to Dalacin a Deoxymykoin. Sestra mi řekla, že to není nic vážného,ale já jsem poslední styk měla skoro před rokem, takže by mě zajímalo, jestli to že v sobě ten zánět mám tak dlouho něco nezpůsobilo, nebo na tom nezáleží? Děkuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Nemusíte mít obavy bakterie se do pochvy nemusí dostat jen pohlavním stykem, takže nevíme,jak dlouho tam byly a kromě toho pokud byla léčba úspěšná nemáte se čeho obávat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: