Večerní nevolnost

Dobrý večer, již delší dobu mě trápí večerní nevolnost zpravidla potom, co si vezmu antikoncepci (užívám asi 1,5 roku antikoncepci značky Dienille). Je mi 18 let a můj gynekolog mi doporučil navazovat si plata a vždy po 3 měsících menstruovat. Tuto variantu mi doporučil, protože mně při mentruaci bývalo velmi nevolno, abych se dopravila alespoň do školy musím si vzít 2-3 nurofeny najednou. Nevolnost se projevuje bolesti břicha, je mi až na zvracení a bolestí hlavy, někdy se až stává že se mi točí všechny věci kolem mě. Řadím to do této kategorie právě proto, že nevolnost přícházi po pilulce. Poslední 2 měsíce pravidělně 2-3 týdně cvičím a zároveň mi kvůli škole nezbývá mnoho času na stravování. Ráno začínám snídaní většinou ve formě jogurtu + pečiva, dále obědvám a poté kolem 5 sním něco malého protože mám před cvičením a to už jíst nechci, a po cvičení samozřejmě také ne. Děkuji za odpoveď.

Odpověď odborníka:

Můžete zkusit změnit dobu užívání antikoncepce od příštího cyklu a spoji její užití s jídlem, obtíže by měly ustoupit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: